• Adres

    Californiestraat 2A Den Helder 1781GN Nederlands

Wat betreft

wat betreft Jeannette Komin

Jeannette komin komt uit West-Afrika en is een Togolees naar nationaliteit met 21 jaar ervaring, ze heeft meer dan tien jaar haar eigen schoonheidssalon in Lome-Togo gehad en heeft veel studenten gevormd en afgestudeerd terwijl ze de werknemers van het bedrijf leidde.

Tijdens het runnen van het bedrijf reisde ze vaak naar Nederland voor commerciële activiteiten, waaronder het bezoeken van de verwante familie en het hebben van kennis van het land sinds 2002. Bovendien verhuisde Jeannette Komin in 2015 naar Nederland en werd ze Nederlands staatsburger

Jeannette Komin is ook 20 jaar gelukkig getrouwd en heeft vier prachtige kinderen, twee jongens, twee meisjes, met een Nederlandse man genaamd Jan KOMIN, een kapitein van schepen…

Professioneel leven

 Inmiddels woonachtig in Julianadorp, heeft zij haar vak aan huis voortgezet terwijl zij ruim drie jaar werkzaam was bij Egmond aan zee in de beauty SPA van Hotel Zuiderduin. Vandaag heeft ze besloten om haar eigen schoonheidssalon weer te openen, en we kunnen haar vinden aan de Californiestraat 2A Den Helder 1781GN Nederlands.

Institutioneel leven

Internationale Federatie van Schoonheidsspecialisten
1988: Verkozen tot voorzitter van de Internationale Federatie van Esthetiek-Cosmetica (INFA)5.
1990: Oprichting van een internationaal kwaliteitslabel (Gold Master)6.
2003: Herkozen als voorzitter van de Internationale Federatie van Esthetiek-Cosmetica (INFA).
2005-2007: Oprichting van nieuwe diploma’s (Beauty Passports): Fashion & Beauty, Business Beauty Passport, Nagel- en Handtechnologie, Beauty & Wellness7.

Gelukkige klanten
0 +
Reservering per dag
0 +
WERKNEMERS IN DIENST
0 +
professionaliteit
0 %